Ta hjälp med flyttstäd eller göra det själv?

Jag har bara flyttat en gång tidigare och det var när jag flyttade från mitt familjehem till min första egna lägenhet. Det var visserligen mycket att fixa med då, mycket mer än vad jag trodde att det skulle vara, men jag behövde i alla fall inte flyttstäda något vidare. Nu när jag ska flytta igen så är jag i alla fall förbered och vet att det kommer att vara mycket mer än vad jag tänker att det ska vara. Den här gången behöver jag dessutom sköta allting på egen hand, eller egentligen behöver jag göra det. Men jag funderat starkt på att anlita Jonas Juls Städ & Service AB och ta hjälp med flyttstäd här i Delsbo från dem. För det skulle göra så mycket att slippa tänka på det i alla fall.

Kanske är lite lathet egentligen, jag menar jag bor i en liten etta så hur mycket finns det att städa egentligen. Men jag hatar att städa och tänk om jag inte gör det tillräckligt för att mäklaren ska bli nöjd. Nej, det känns stressigt, bättre då att bara överlåta ansvaret till Jonas Juls Städ & Service ABs städare i Delsbo helt och hållet så behöver jag inte tänka något mer på det sen.

Är det någon av er som har flyttat helt och hållet själva och som tycker att det gick bra? Hur lyckades ni och vad gjorde ni för att det inte skulle bli för mycket, för överväldigande? Ge gärna tips även om jag inte ska flyttstäda på egen hand den här gången. Kommer med största sannolikhet att flyta minst en gång till i livet, så om inte annat så blir jag i alla fall mer förbered för det.