Planering av nytt badrum

Jag har länge funderat på att renovera vårt badrum men det har helt enkelt inte blivit av. Vi har försökt att kunna göra det själva, men det har inte blivit så bra så jag tror det bästa är att ta kontakt med ett byggföretag som gör det åt oss istället. Jag har inte riktiga föreställningar kring utseendet, men jag vill i alla fall ha det väldigt ljust. Jag tycker inte om badrum som är mörka, det ger ett så mörkt och tråkigt utseende. Sen har vi ett badkar även så då kan det vara snyggt när det påminner om havet och då kan man inte ha mörka färger.

Färgen vit blandat med ljusblått skulle nog passa vårt badrum bra tror jag. Jag har tagit kontakt med ett företag som heter Sixten Kjellqvist & Co Byggnads AB och berättat lite kring mina funderingar jag har. Vi skulle diskutera detta tillsammans på plats, men de tyckte det jag sa lät bra.

Jag tänkte nu även låta mig inspireras av andras badrum så kanske jag tydligare vet vad jag vill ha. Det är alltid så svårt att kunna bestämma sig för något tycker jag. Nu vill jag ändå ha ett fint badrum och inte behöva göra om det inom ett år, så jag vill att det ska bli bra från början. Så jag får nog kolla lite på bilder och andra badrum innan jag helt bestämmer mig för något.