Målare som målar fasader

Vi hade hemma några målare från 101 Procent Måleri hos oss här om dagen. Eller de kom till oss här om veckan men har stannat kvar och var där även i förrgår för sista gången. De har målat om fasaden åt oss. Vi gick och funderade länge på det, om vi skulle måla om den själva eller om vi faktiskt skulle ta och anlita hjälp och kom sen fram till att det var bättre att anlita hjälp, för att ingen av oss hade någon vidare erfarenhet av att måla fasader sedan tidigare och tänkte att det inte vore så roligt om vi missade något så att det blev förstört helt och hållet istället.

Så vi ringde till de på 101 Procent Måleri i Mölnlycke som var väldigt snabba på att svara och frågade om de skulle kunna komma hem till oss och kolla på fasaden. Så vi fick hem några målare som kollade på fasaden och sen gav oss en offert, en uppskattning av vad det skulle kosta med arbetet, som vi fick fundera lite över. Men det var ett väldigt bra pris så vi ringde tillbaka till dem redan nästa dag och frågade om de inte ville hjälpa oss och så kom de till och skrev på pappret och så var de anlitade och klara.

Det tog inte mer än några dagar för dem från att de började projektet tills att det var färdigställt. Och deras målare åkte ut till oss från Mölnlycke varje vardag där och målade om och det blev hur bra som helst.
Är verkligen supernöjd med hur fasaden ser ut nu.