Jag behövde hjälp med bokföringen i Stockholm!

Jag driver ett café i Stockholms innerstad. Precis som det låter så är det mycket stressigt och ett hetsigt arbete, då vi har fullt upp att göra hela tiden. Det är jag givetvis extremt tacksam över! Våra kunder betyder allt för oss. Det som jag däremot har något svårt för är bokföringsbiten. Inte att jag sjabblar och gör fel, utan det är mer ett ointresse och oförståelse för hur det ska gå till. Men, med hjälp av en bekant har jag skött det bra hittills. Nu har det dock pågått i flera år och vi som café har vuxit och ska expandera till en till lokal. Jag känner nu att det blir mig övermäktigt att jag personligen ska sitta med löpande bokföring, redovisning och löner när jag egentligen behöver arbeta mer med personalutveckling och utveckling av verksamheten i stort. Jag behövde helt enkelt hitta en revisor som snabbt och enkelt kan ta hand om detta åt mig så att jag kan lägga den tid jag vill på att sköta verksamheten. Efter lite googlande så fann jag Jurekon – de kom att bli min nya revisor. Jag har nu tagit hjälp av dem i två månader och jag är supernöjd! Jag rekommenderar alla jag träffar att arbeta tillsammans med Jurekon. När det gäller bokföring på Södermalm och Östermalm är de de bästa.