Golvslipning för att slippa flisor

Sökte efter företag som sysslar med golvslipning i Nacka igår. Du kanske undrar varför? Jo, för att golvet i sovrummet är så otroligt slitet att jag bara av att gå på det kan känna flisorna som försöker tränga in i huden. Så varje gång jag går upp på morgonen måste jag tassa fram på golvet för om jag drar fötterna efter mig, som jag egentligen brukar göra om mornarna, så skulle jag få flisor i fötterna direkt. Och det vill jag undvika så långt som möjligt, hatar flisor, förstår inte hur någonting så litet kan göra så stor skillnad.

AGV Golv AB var ett av de företagen som jag kollade på och som jag fastnat lite för. De åker ut till oss som bor i Nacka och hjälper till att slippa golven. Problemen nu är om jag väljer att göra en golvslipning, och inte skjuter upp det något mer, så vet jag inte om jag bara vill lacka golvet efteråt eller om jag faktiskt skulle ta chansen att måla det också. Tänker att det vore ganska snyggt att måla det i vitt, det gör ju att rummet ser så mycket ljusare ut. Samtidigt är ju både golv och tak vita redan så kanske skulle bli alldeles för mycket om golvet också är vitt, så att det ser ut som en enda vit fyrkantig låda och det vill jag ju inte.

Kanske får tänka igenom det här lite mer innan jag kontaktar AGV Golv AB så att de inte vill sätta igång direkt och så vet jag inte hur jag vill ha det. Att jag alltid ska vara så virrig, men det är ju samtidigt ett ganska avgörande beslut. Det gör stor skillnad för rummet om golvet är vitt eller träfärgat och endast inoljat. Vad tror ni blir snyggast? Att endast lacka eller även måla efter golvslipningen?