Funderar starkt på att ta professionell hjälp med min bilvård

Så här efter vintern så har bilen blivit ganska smutsig och det blir aktuellt att tvätta den för att bli av med allt smuts och allt salt som satt sig fast på bilen. Och jag är inte mycket för att tvätta bilar på egen hand utan jag föredrar att lämna in den, tänker att jag ska lämna in den till Södermalms Bil & Gummi för att få hjälp med bilvård. Förhoppningsvis kan de tvätta av bilen. Det viktigaste är att den blir lite renare på utsidan för nu är det alldeles för smutsigt för att vara okej.

Har dock funderat lite på om jag skulle se till att ta hjälp med invändig bilvård också för att se till att den verkligen blir helt och hålet ren. När jag ändå lämnar in den liksom. Får väl se. Kan ju alltid se till att få hjälp med att tvätta utsidan av bilen från Södermalms Bil & Gummi och sedan sköta den invändiga tvättningen på egen hand, det är ju också ett möjligt alternativ. Får se hur det blir. För det kan ju vara bra att spara lite pengar också, istället för att ta professionell hjälp med allting när det faktiskt finns så mycket som man egentligen likaväl kan göra på egen hand.