Funderar på att anlita en städfirma

Asså är det någon mer än jag som tycker att det är otroligt tråkigt att städa? Känns aldrig som att jag har tid nog för att hinna städa och det blir bara dammigare och dammigare hemma. Enda gångerna jag städar är när jag ska få besök, och jag brukar försöka undvika att göra det, just för att slippa städa. Så bruka gå ut och äta eller fika istället för att bjuda hem dem till mig. Men jag vet att det inte är hållbart i längden och att det inte är bra att ha det alldeles för dammigt hemma. Därför har jag nu gjort valet att anlita en städfirma.

Känner ingen som fått hjälp av någon städfirma, men däremot har jag några vänner som anlitade professionell hjälp med flyttstädning när de skulle flytta och som blev väldigt nöjda. Så jag tänker att jag kan ju i alla fall testa. Städfirman som jag har tänkt ta hjälp av är Eran Städ & Allservice i Karlstad AB. Läste på lite om dem och de verkar väldigt bra, så förhoppningsvis kommer det att bli bra. För vem vill inte ha ett skinande rent hem utan att behöva städa själv? Och efter att Eran Städ & Allservice i Karlstad AB har varit hemma hos mig kanske jag kan börja bjuda hem släkt och vänner för fika och middagar igen utan att behöva skämmas för att det är så dammigt.