Fin trädgård denna sommar

Jag har förra veckan tagit kontakt med NJs Allservice och de ska hjälpa mig i slutet av maj. Gissa vad de ska hjälpa mig med? Jo med trädgårdsskötsel, det ska bli jätteroligt att de ska hjälpa mig med trädgården. Jag känner att jag inte har tid eller orken till att göra vår trädgård fin så jag tog tag i att ha en fin trädgård detta år.

Förra året så ville jag nästan inte synas med vår trädgård, hur den såg ut. Det var verkligen inget att titta på. Visserligen så klippte jag gräset, men allt runtom såg inte så bra ut som de gör hos grannarna. Nu vet jag såklart varför det ser så fint ut hos grannarna, de har ju anlitat detta företag också. Jag fick veta det för några veckor sedan, grannarna ville såklart inte först berätta vilka de har anlitat, men slutligen fick jag ett telefonnummer och det måste vara en bland de bästa sakerna jag har gjort.

Jag ska minsann detta år ha en lika fin trädgård som alla andra. Vår trädgård är väldigt stor så personalen kommer ha en hel del att göra. När jag berättade detta till dem så sa de att det inte var något problem. Det känns så underbart att detta år slippa skämmas över hur ens trädgård ser ut utan istället kunna ha en som är lika fin, om inte ännu finare.